Despre noi

Firma specializata in producerea profilelor arhitecturale din polistiren EPS&XPS

Îmbinând ingineria cu arta în domeniul construcțiilor, arhitecturii, publicității, designului arhitectural și artizanal, POLISTIREN DECOR produce profile și elemente arhitecturale din polistiren pentru decor interior și exterior. Cu ajutorul acestor elemente puteți reda locuinței dumneavoastră un stil modern sau aristocratic, personalizat în funcție de preferințe. Profilele decorative din polistiren expandat și extrudat (ancadramente, brâuri decorative, colțare, coloane, arcade, capete de stâlp, panouri decorative, chei de boltă etc.) produse de POLISTIREN DECOR sunt disponiblile într-o gamă variată de modele.

Compania mai produce la comandă și o gamă foarte variată de litere volumetrice 3D din polistiren EPS&XPS, pentru companii, spații comerciale, cabinete medicale – prin care numele firmelor, unităților medicale sau magazinelor iese în evidență. Acestea pot fi prevăzute cu sistem de iluminare pentru o mai bună vizibilitate.

Personalul cu vastă experiență în domeniu se ocupă de restaurarea fațadelor clădirilor vechi și execută cu profesionalism lucrări pe bază de ipsos, poliuretan, silicon și ciment alb. Lucrările de restaurare sunt realizate din materiale moderne, ușoare și ecologice la cel mai înalt nivel de calitate.

Polistiren Decor produce cofraje din polistiren expandat, iar la cerere asigură construcția imobilului. Casele realizate din cofraje sunt încadrate în categoria construcțiilor de tip „green building” (clasa energetică A).

X